با کمترین بودجهی ممکن میتوان گوشی «ریلمی C30» را خریداری کرد که در بین سایر مدلهای همقیمت، با وجود تراشه Tiger T612 ساخت شرکت Unisoc بیشترین قدرت پردازشی را دارد و تا ۴۰ درصد عملکرد بهتری نسبت به سایر تراشههای پایینرده رایج از خود نشان میدهد. نمایشگر IPS ۶٫۵ اینچی HD، دوربین ۸ مگاپیکسلی و باتری ۵,۰۰۰ میلیآمپرساعتی از مشخصات کلیدی این گوشی محسوب میشوند. این گوشی بهصورت پیشفرض با اندروید ۱۱ بهبازار عرضه میشود.
«ردمی A1 پلاس»، اقتصادیترین گوشی شیائومی موجود در بازار است که با قیمت حدود ۳٫۴ میلیون تومان بهفروش میرسد. این گوشی از تراشه Helio G36 مدیاتک و صفحهنمایش IPS LCD با وضوح HD و اندازه ۶٫۵۲ اینچ بهره میبرد. از دیگر مشخصات این گوشی میتوان به دوربین ۸ مگاپیکسلی و باتری ۵,۰۰۰ میلیآمپرساعتی اشاره کرد. ضمنا این گوشی از حسگر اثرانگشت نیز برخوردار است و بهصورت پیشفرض نسخه سبکشده اندروید ۱۲ (اندروید گو) را اجرا میکند و آپدیت اندروید ۱۳ را نیز دریافت کرده است.
تا ۴٫۵ میلیونتومان میتوان گوشی گلکسی A04 از برند سامسونگ را تهیه کرد که در بین سایر گزینههای موجود، پردازنده قویتری دارد. تراشهی Helio P35، نمایشگر ۶٫۵ اینچی PLS LCD با وضوح HD، عرضه با رابط کاربری One UI Core 4.1 برپایهی اندروید ۱۲، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و باتری ۵٬۰۰۰ میلیآمپرساعتی از ویژگیهای اقتصادیترین گوشی سامسونگ است.
«موتو E32s» یک گوشی خوشساخت، زیبا و با طراحی امروزی اما ارزانقیمت از سوی موتورولا است و ارزانترین گوشی موجود در بازار است که از صفحهنمایش IPS LCD با نرخ نوسازی ۹۰ هرتز و وضوح HD بهره میبرد. تراشه Helio G37 قدرت پردازشی موردنیاز این گوشی را تأمین میکند. دوربین اصلی این گوشی ۱۶ مگاپیکسلی است، از یک حسگر اثرانگشت ادغامشده در دکمه پاور بهره میبرد، باتری آن ۵,۰۰۰ میلیآمپرساعت ظرفیت دارد و میتواند گزینهای مناسب برای علاقهمندان به تجربه اندروید خالص باشد.
«گلکسی A14 سامسونگ» که از گوشیهای تازهوارد بازار است، بهصورت پیشفرض با اندروید ۱۳ و رابط کاربری One UI 5 بهبازار عرضه میشود و اگر دنبال بهروزترین گوشی ممکن تا این بازه قیمتی میگردید، گلکسی A14 میتواند انتخاب خوبی باشد. از بخش نرمافزار که فاصله بگیریم، این گوشی از تراشه Helio G80 مدیاتک بهره میبرد که نسبت به Exynos 850 نسل قبلی بهطور محسوسی سریعتر است.
از سایر مشخصات این گوشی میتوان به نمایشگر PLS LCD با وضوح +FHD، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، دوربین اولتراواید ۵ مگاپیکسلی و باتری ۵,۰۰۰ میلیآمپرساعتی اشاره کرد. متاسفانه حذف آداپتور به پایینردههای سامسونگ سرایت کرده است و گلکسی A14 فاقد آداپتور درون جعبه است.
اگر بهدنبال قدرتمندترین گوشی موجود در محدوده ۵ تا ۶ میلیون تومان میگردید، گوشی ردمی 10C شیائومی را بهشما پیشنهاد میدهیم. نمایشگر بزرگ ۶٫۷۱ اینچ HD، تراشهی ۶ نانومتری Snapdragon 680، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسل و باتری ۵٬۰۰۰ میلیآمپرساعت بههمراه شارژ سریع ۱۸ وات، امکانات گوشی شیائومی «ردمی 10C» را تشکیل میدهند که با وجود تراشهی با اختلاف سریعتر از رقبا، یکی از بهترین انتخابها محسوب میشود.
تا ۷ میلیون تومان میتوان «پوکو M5 شیائومی» را انتخاب کرد که با تراشهی بسیار توانمند Helio G99 مدیاتک، برتری فاحشی نسبتبه مدلهای معرفیشده تا به اینجا و حتی گرانتر پیدا میکند. تفاوت بزرگ دیگر این گوشی در صفحهنمایش ۹۰ هرتزی FHD آن است. خوشبختانه این گوشی تقریبا از نمونههای جدید محسوب شده و با اندروید ۱۲ به بازار عرضه میشود. دوربین اصلی آن ۵۰ مگاپیکسل و ظرفیت باتری آن ۵,۰۰۰ میلیآمپرساعت است.
«پوکو M5s» برادر دوقلوی ردمی نوت ۱۰ اس محسوب میشود. زیرا این گوشی از هرنظر مشخصات یکسانی با ردمی نوت ۱۰ اس بهنمایش میگذارد با اینحال بهدلایلی نامعلوم، اختلاف قیمتی سه میلیونی با مدل مذکور دارد و همین امر باعث شده تا این گوشی ارزش خرید بالایی در بین سایر گوشیهای هم قیمت پیدا کند. تراشهی Helio G95، صفحهنمایش ۶٫۴۳ اینچی AMOLED با وضوح FHD، دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی و همچنین وجود اسپیکرهای استریو، پوکو M5s را بهیک گزینهی ایدئال در بازه ۷ تا ۸ میلیون تومان تبدیل میکنند. این گوشی ۱۷۸ گرمی تقریبا گوشی سبکوزنی محسوب میشود و باتری ۵,۰۰۰ میلیآمپرساعتی آن نیز میتواند با استفاده از آداپتور ۳۳ واتی درون جعبه، ظرف نیمساعت حدود ۶۴ درصد شارژ شود.
«گلکسی A23 سامسونگ» طراحی مدرنی در قاب پشتی خود دارد؛ ولی قاب جلویی و نحوهی قرارگرفتن دوربین سلفی روی نمایشگر یادآور طراحی گوشیهای چندین سال قبل اندرویدی یا گوشیهای اقتصادی و ارزانقیمت حالحاضر بازار است.
دوربین اصلی این گوشی که مجهز به سنسور ۵۰ مگاپیکسلی است، از فوکوس خودکار تشخیص فازی و لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS) نیز بهره میبرد تا شاخصهای از گوشیهای گرانقیمت را با خود داشته باشد. نمایشگر ۶٫۶ اینچ PLS LCD با نرخ نوسازی ۹۰ هرتز و وضوح FHD و تراشهی Snapdragon 680 و باتری ۵٬۰۰۰ میلیآمپرساعتی از دیگر امکانات گلکسی ای ۲۳ سامسونگ هستند.
«ردمی نوت 10 پرو شیائومی» که یکی از محبوبترین میانردههای بازار است، محصول سال ۲۰۲۱ شیائومی است با داشتن تراشهی قدرتمند Snapdragon 732G، نمایشگر ۶٫۶۷ اینچ OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسل و باتری ۵٬۰۰۰ میلیآمپرساعت با شارژر ۳۳ وات، بدنهای شیشهای و اسپیکرهای استریو که کمتر گوشی میانردهای در بازار میتوان یافت که همهی این ویژگیها را همزمان در خود داشته باشد، یکی از پرامکاناتترین گوشیهای میانرده است و همچنان از ارزندهترین گزینههای موجود برای خرید بهشمار میرود و نسخهی ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی آن را میتوان با پرداخت ۸ میلیون تومان خریداری کرد.
یکی دیگر از نقاط قوت این گوشی که تقریبا در هیچ مدل جدیدتری بعد از آن دیده نمیشود، دوربین تلهفوتو ماکرو ۵ مگاپیکسلی آن با امکان فوکوس دستی و خودکار است که میتواند تصاویر ماکرو بسیار باکیفیت و پرجزئیاتی را بهثبت برساند. این گوشی بهصورت پیشفرض از اندروید ۱۱ و رابط کاربری MIUI 12.5 بهره میبرد که درحالحاضر امکان ارتقا به اندروید ۱۳ و MIUI 14 وجود دارد اما متاسفانه آپدیتهای این گوشی فوقالعاده ارزشمند به احتمال زیاد به همینجا ختم خواهد شد.
سرانجام گوشیهای خانواده ردمی نوت ۱۲ نیز وارد بازار شدهاند و اگر بهدنبال گوشی بهروزتری باشید نسخهی 4G ردمی نوت ۱۲ میتواند انتخاب خوبی باشد. البته نسخهی 5G این گوشی با تراشهی Snapdragon 4 Gen 1 بهمراتب از نسخهی 4G آن بهتر است اما درحالحاضر پیداکردن این مدل در بازار شاید کار آسانی نباشد.
«ردمی نوت 12 4G» از زبان طراحی کاملا تخت و مسطح پیروی میکند و برای پردازشهای محاسباتی و گرافیکی از پردازندهی Snapdragon 685 استفاده میکند. این گوشی بهصورت پیشفرض با اندروید ۱۳ و MIUI 14 بهفروش میرسد. از دیگر مشخصات این گوشی میتوان به صفحهنمایش ۶٫۶۷ اینچی ۱۲۰ هرتزی OLED، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و باتری ۵,۰۰۰ میلیآمپرساعتی با توان شارژ ۳۳ وات اشاره کرد.
«گلکسی M33 سامسونگ» از انتخابهای با ارزش خرید بالا در بازه قیمتی ۹ تا ۱۰ میلیون تومان محسوب میشود، چرا که از همان تراشه اگزینوس ۱۲۸۰ بهکاررفته گلکسی A53 استفاده میکند و از این نظر با اختلاف زیادی گوشیهای همقیمت خود را کنار میزند. نمایشگر ۶٫۶ اینچی TFT LCD با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و دقت ۱۰۸۰×۲۴۰۸ پیکسل، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، باتری ۵٬۰۰۰ میلیآمپرساعتی و رابط کاربری One UI 4.1 برپایهی اندروید ۱۲ از سایر ویژگیهای این گوشی محسوب میشوند.
«گلکسی A24» یکی دیگر از میانردههای جدیدالورود بازار ایران است که البته پیشرفتهای خوبی نیز نسبتبه نسل قبل خود داشته است. این گوشی از تراشه Helio G99 بهره میبرد و برخلاف نسل پیشینش اینبار از یک نمایشگر ۹۰ هرتزی OLED با وضوح FHD استفاده میکند و طراحی نزدیکی به پرچمداران این شرکت دارد. دوربین ۵۰ مگاپیکسلی همچنان از لرزشگر اپتیکال برخوردار بوده و باتری ۵,۰۰۰ میلیآمپرساعتی این گوشی قابلیت شارژ سریع ۲۵ واتی دارد که البته آداپتور آن باید جدا خریداری شود.
درصورتیکه بهروزتربودن گوشی برایتان مهمتر است، میتوانید از اختلاف نسبتا قابل چشمپوشی عملکرد تراشه این گوشی نسبت به M33 صرفنظر کنید و بهسراغ A24 بروید چراکه این گوشی با اندروید ۱۳ مبتنیبر One UI 5.1 عرضه میشود.
«موتو G72 موتورولا» از همان تراشهی توانمند Helio G99 بهره میبرد که در حد و اندازههای اسنپدراگون 732G ظاهر میشود. سایر مشخصات این گوشی بسیار جذاب بهنظر میرسند از جمله صفحهنمایش OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و وضوح FHD، دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی، باتری ۵,۰۰۰ میلیآمپری با توانایی شارژ ۳۳ وات و اسپیکرهای استریو. گوشیهای جدید موتورولا معمولا به سبکی و خوشدستی مشهورند و این مدل نیز با وزن ۱۶۶ گرم از سبکترین گوشیها بهشمار میرود. افزونبر این اجرای پیشفرض نسخه ۱۲ اندروید با ظاهری نزدیک بهگوشیهای پیکسل میتواند تجربه خوبی از اندروید خالص را برای علاقهمندان رقم بزند.
«پوکو X4 پرو» درواقع بهنوعی همان نسخه 5G ردمی نوت ۱۱ پرو در ردای سری پوکو است. تقریبا میتوان گفت هیچ تفاوتی بین این گوشی و ردمی نوت ۱۱ پرو 5G وجود ندارد. در هرصورت این گوشی و مدل همتایش که البته اندکی گرانتر بوده و از ۱۳ میلیون تومان فراتر میرود، از تراشه کارآمد Snapdragon 695 بهره میبرند.
بدنه شیشهای، دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی، نمایشگر ۶/۶۷ اینچ سوپر AMOLED با وضوح FHD و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، باتری ۵٬۰۰۰ میلیآمپرساعتی و شارژ سریع ۶۷ وات از جمله مشخصات کلیدی این گوشی محسوب میشوند که ارزش خرید آن را بالا میبرند.
«گلکسی A34» میانردهی تازهوارد سامسونگ بهبازار کشور است که تقریبا میتوان گفت یکی از بهترین و ارزندهترین گوشیهای موجود در این بازهی قیمتی است و خوشبختانه با گذشت یکماه این گوشی به ثبات قیمتی موردانتظار رسیده است. درحالحاضر این گوشی با برچسب قیمتی ۱۳ میلیون تومانی، ارزانتر از نسل قبلیاش یعنی گلکسی A33 خرید و فروش میشود. عملکرد این گوشی در مقایسه با نسل قبل با تراشه Dimensity 1080 اندکی بهبود یافته است اما تقریبا بهجز طراحی، در بخشهای دیگر از جمله دوربین شاهد تغییرات چشمگیری نیستیم.
نمایشگر ۶٫۴ اینچ سوپر AMOLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و وضوح FHD، دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی و باتری ۵٬۰۰۰ میلیآمپرساعتی از امکانات این کهکشانی است. این گوشی در امکاناتی مانند اندروید ۱۳ با پوستهی One UI 5.1، بهرهمندی از استاندارد IP67 و لرزشگیر اپتیکال تصویر در دوربین اصلی با گلکسی A54 سامسونگ یکسان است که بیشتر نشاندهندهی ارزش خرید مدل ارزانتر، یعنی A33 است.
نمایشگر ۶/۵۵ اینچ OLED با نرخ نوسازی ۹۰ هرتز و وضوح FHD، دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسل، باتری ۴٬۲۵۰ میلیآمپرساعت با شارژر ۳۳ وات، تراشهی قدرتمند Snapdragon 778G و بدنه شیشهای از ویژگیهای مهم گوشی «شیائومی 11 لایت 5G NE» هستند. این گوشی خوشدست شیائومی که فقط ۱۵۸ گرم وزن و ۶/۸ میلیمتر ضخامت دارد درحالحاضر با قیمت حدود ۱۳ میلیون تومان در بازار ایران بهفروش میرسد.
این گوشی از یک دوربین تلهفوتو ماکروی ۵ مگاپیکسلی بهره میگیرد که میتواند تصاویر ماکروی بسیار باکیفیتتری در مقایسه با دوربینهای ماکرو ۲ مگاپیکسلی ناکارامد بسیاری از گوشیها ثبت کند. با اینحال تنها عیب بزرگ این گوشی شاید اتمام دریافت آپدیتهای اندروید بعد از نسخه ۱۳ باشد.
«پوکو X4 GT» محصولی با ارزش خرید فوقالعاده بالا از سبد محصولات شیائومی است که مجهز به امکاناتی مثل نمایشگر ۶/۶ اینچ ۱۴۴ هرتز FHD، تراشهی بسیار قدرتمند Dimensity 8100، دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی، باتری ۵٬۰۸۰ میلیآمپرساعت بههمراه شارژر ۶۷ وات درون جعبهای است و ارتقای خوبی نسبت به نسل قبلی خود محسوب میشود. اسپیکرهای استریو، اجرا توسط رابط کاربری MIUI 13 برپایهی اندروید ۱۲ و بهرهمندی از جدیدترین زبان طراحی شیائومی از دیگر ویژگیهای X4 GT شیائومی هستند.
«پوکو F4 شیائومی» مانند نسل گذشته با داشتن تراشهی Snapdragon 870 قدرت پردازشی خوبی را دراختیار کاربران قرار میدهد و همچنین با اضافهشدن لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS) به ساختار لنز و بهکارگیری سنسوری بهروزتر و با رزولوشن بیشتر (۶۴ مگاپیکسل) در دوربین اصلی برای عکاسی نیز مناسبتر شده است. نمایشگر ۶/۶۷ اینچ ۱۲۰ هرتز OLED با پشتیبانی از +HDR10 و دالبی ویژن و وضوح FHD، اندروید ۱۲ با پوستهی MIUI 13 برای پوکو، باتری ۴٬۵۰۰ میلیآمپرساعت و شارژر ۶۷ وات از دیگر ویژگیهای گوشی قدرتمند پوکو محسوب میشوند.
یکی دیگر از گزینههای ارزشمند برای خرید در حدود ۱۷ میلیون تومان، «موتو اج ۲۰ پرو موتورولا» است. این گوشی از تراشه قدرتمند Snapdragon 870 برای امور پردازشی و گرافیکی بهره میبرد. صفحهنمایش OLED این گوشی نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتزی دارد. این درحالی است که بسیاری از گوشیهای پرچمدار همان نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز را ارائه میدهند. دوربین اصلی آن ۱۰۸ مگاپیکسلی بوده و توانایی ضبط ویدیوهای 8K با نرخ ۲۴ فریمبرثانیه را نیز دارد و از دوربین تلهفوتوی ۸ مگاپیکسلی با بزرگنمایی پنج برابری برای ثبت باکیفیتتر تصاویر پرتره بهره میبرد. باتری ۴,۵۰۰ میلی آمپر ساعتی این گوشی از شارژ ۳۰ واتی پشتیبانی میکند. خواندن بررسی موتورولا Edge 20 Pro قبل از خرید، خالی از لطف نیست.
مدتی از حضور گل سرسبد میانردههای امسال سامسونگ یعنی «گلکسی A54» در بازار کشور میگذرد. این گوشی در برابر برادرش یعنی A34 بهبودهای بیشتری را نسبت بهنسل قبل خود تجربه میکند و شاید مهمترین آن را بتوان ارتقای چشمگیر کیفیت ساخت و استفاده از بدنه شیشهای بهحساب آورد. این گوشی از تراشه Exynos 1380 استفاده میکند و اندازه نمایشگر نیز ۰٫۱ اینچ کوچکتر شده است.
از دیگر مشخصات این گوشی میتوان به دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال، صفحهنمایش ۱۲۰ هرتزی OLED و باتری ۵,۰۰۰ میلیآمپرساعتی اشاره کرد. اگر اهل بازی باشید و قدرت تراشه برایتان در اولویت قرار دارد، توصیه نمیکنیم که بهجز پوکو F4 یا موتو Edge 20 Pro بهسراغ گزینهی دیگری بروید چراکه این گوشیها با اختلاف ۶۰ درصدی گلکسی A54 را کاملاً بهحاشیه میرانند.
حتی پیشنهاد میکنیم که با اندکی افزایش بودجه بهگزینههایی با جدیدترین تراشههای پرچمدار فکر کنید. اما اگر عِرق خاصی به گوشیهای سامسونگ دارید یا وجود ویژگیهایی چون مقاومت در برابر آب (استاندارد IP67)، بهروزتر بودن و پشتیبانی نرمافزاری طولانیتر (با امکان دریافت اندروید ۱۷) برای شما در اولویت قرار دارد، میتوانید به سراغ این گوشی بروید.
در این محدوده قیمتی میتوان یکی از قویترین گوشیهای شیائومی یعنی «پوکو F4 GT» با تراشه Snapdragon 8 Gen 1 را خریداری کرد. این گوشی از صفحه نمایش ۱۲۰ هرتزی OLED بهره میبرد و به اسپیکر استریوی چهار کاناله تیون شده توسط JBL مجهز شده است. پوکو F4 GT توسط یک باتری ۴,۷۰۰ میلیآمپرساعتی تغذیه میشود که با شارژر ۱۲۰ واتی درون جعبه میتوان ظرف ۱۷ دقیقه کاملا باتری را شارژ کرد. این گوشی با بدنهای آلومینیومی و پنل پشتی شیشهای از یک دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی برای ثبت تصاویر استفاده میکند. درحال حاضر نسخه ۱۲۸ | ۸ گیگابایت این گوشی با قیمت حدود ۱۸٫۵ میلیون تومان بهفروش میرسد.
نسل پیشین «گلکسی S21 FE» یکی از محبوبترین دستگاههای اندرویدی بازار کشور بهحساب میآید؛ بههمیندلیل، کرهایها در نسل جدید بدون ایجاد تغییری در دوربینها، تراشه را به Exynos 2100 و پوشش صفحهنمایش را به گوریلا گلس ویکتوس و ظاهر دستگاه را به چیزی شبیه به گلکسی S21 ارتقا دادهاند؛ اما در دیگر مشخصات، مانند باتری و جنس بدنه بدون تغییر ماندهاند. بدنهی مقاوم مجهز به گواهی IP68 و پشتیبانی از شارژ بیسیم هم از امکانات محبوب S21 FE محسوب میشوند.
درحالیکه هنوز نسخهی جهانی شیائومی ۱۳ راه خود را بهبازار ایران پیدا نکرده است، «شیائومی 12» آخرین پرچمدار شیائومی موجود در بازار باقی مانده است. اگر به دنبال یک گوشی قدرتمند و پرچمدار در ابعاد کوچکتر از گوشیهای بزرگجثهای که بازار را قبضه کردهاند میگردید، شیائومی ۱۲ با ابعاد ۶٫۲۸ اینچ میتواند انتخاب مناسبی باشد. این گوشی به تراشهی Snapdragon 8 Gen 1 مجهز شده است. از ویژگیهای شیائومی 12 میتوان به صفحهنمایش ۱۲۰ هرتزی AMOLED با امکان نمایش ۶۸ میلیارد رنگ، بدنهی فلزی-شیشهای، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و باتری با ظرفیت ۴,۵۰۰ میلیآمپر ساعت با پشتیبانی از شارژ سریع ۶۷ واتی و بیسیم ۵۰ وات اشاره کرد.
در این محدوده قیمتی میتوان یکی از گوشیهای پرچمدار موتورولا بهنام «موتو اج ۳۰ پرو» را خریداری کرد. این گوشی از تراشه Snapdragon 8 Gen 1 بهره میبرد و همانند نسل قبل خود به نمایشگر ۱۴۴ هرتزی OLED مجهز شده است. دوربین اصلی آن ۵۰ مگاپیکسلی بوده و میتواند ویدیوهایی با کیفیت 8K و نرخ ۲۴ فریمبرثانیه ضبط کند. باتری ۴,۸۰۰ میلیآمپری با امکان شارژ سریع ۶۸ واتی و پشتیبانی از شارژ بیسیم/معکوس ۱۵ واتی از سایر امکانات این گوشی بهشمار میروند.
از اولین گوشیهایی که با تراشهی بهبودیافتهی Snapdragon 8+ Gen 1 وارد بازار ایران شده، «شیائومی 12T پرو» را میتوان نام برد. این گوشی بالارده شیائومی علاوهبرداشتن تراشهی پرچمدار کوآلکام، از نمایشگر ۶/۶۷ اینچ ۱۲۰ هرتز AMOLED با ۶۸ میلیارد رنگ و بیشینهی روشنایی ۹۰۰ نیت و دقت ۲۷۱۲ × ۱۲۲۰ پیکسل، دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسل مجهز به OIS، بلندگوهای استریو تنظیمشده توسط Harman Kardon، باتری ۵٬۰۰۰ میلیآمپرساعت و شارژ سریع ۱۲۰ وات نیز بهره میبرد. برای آشنایی بیشتر و همچنین تفاوتهای این گوشی و نسخه پایه، مطالعه بررسی «شیائومی 12T و 12T پرو» بهشما پیشنهاد میشود.
«شیائومی 12 پرو» با توجه به امکانات بسیار خوب از ارزش خرید بسیار زیادی برخوردار است. ازجملهی این امکانات و قابلیتها میتوان به نمایشگر ۶٫۷۳ اینچ LTPO OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز پویا و دقت ۳۲۰۰ × ۱۴۴۰ پیکسل، تراشهی ۴ نانومتری Snapdragon 8 Gen 1، دوربین واید و اولتراواید و تلهفوتو ۵۰ مگاپیکسلی، دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی و باتری ۴٬۶۰۰ میلیامپرساعتی بههمراه شارژر ۱۲۰ وات داخل جعبه اشاره کرد. پیشنهاد میکنیم «بررسی شیائومی ۱۲ پرو» را در زومیت از دست ندهید.
تا ۳۵ میلیون تومان میتوان پرچمدار سال گذشتهی گوگل یعنی «پیکسل ۶ پرو» را نیز انتخاب کرد که از تراشهی اختصاصی این شرکت «گوگل تنسور» بهره میبرد و در بخش دوربین حرفهای زیادی برای گفتن دارد. این گوشی علاوهبر دوربین واید ۵۰ مگاپیکسلی و التراواید ۱۲ مگاپیکسلی، یک دوربین تلهفوتو ۴۸ مگاپیکسلی با بزرگنمایی ۴ برابری نسبتبه دوربین واید دارد و با ترکیب اگوریتمهای هوش مصنوعی گوگل در پردازش تصویر میتواند تصاویر باکیفیتی را ثبت کند.
این گوشی از یک نمایشگر ۶٫۷۱ اینچی LTPO OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز پویا و دقت ۳۱۲۰ × ۱۴۴۰ پیکسل بهره میبرد و یک باتری ۵,۰۰۰ میلیآمپرساعتی، انرژی موردنیاز آن را تأمین میکند. اگر بهتجربه گوشیهای گوگل و بهخصوص رابط کاربری اندروید خالص علاقهمندید، این گوشی را بهشما توصیه میکنیم.
پرچمدار کهنهکار شیائومی همچنان یکی از بهترین مجموعه دوربینها و نمایشگرهای دنیای گوشیهای هوشمند را با خود بههمراه دارد. «می 11 اولترا شیائومی» که برای مدتی بهترین کمرا فون (دوربین گوشی) در ردهبندیهای جهانی بهشمار میرفت، با بدنهی سرامیکی و طراحی عجیب قاب دوربینهای خود یکی از خاصترین گوشیهای هوشمند بازار و تنها گوشی مقاوم شیائومی دربرابر آب و گردوغبار با گواهی IP68 است. نمایشگر بسیار بزرگ ۶٫۸ اینچ OLED با دقت ۳۲۰۰×۱۴۴۰ پیکسل، تراشهی Snapdragon 888، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسل با سنسور عظیم یک اینچ، اسپیکرهای استریو Harman Kardon، باتری ۵٬۰۰۰ میلیآمپرساعت با شارژ سریع ۶۷ وات از دیگر امکانات می ۱۱ اولترا شیائومی محسوب میشوند.
اگر بههردلیلی به محصولات شرکتهایی مانند شیائومی و سامسونگ علاقهای ندارید، «پیکسل 7» با ترکیب نرمافزار روان و خالص گوگل و نسل دوم تراشهی اختصاصی تنسور G2 میتواند تجربهای کاملا متفاوت و لذتبخشی را نصیبتان کند. نسخهی پایهی جدیدترین نسل پرچمداران گوگل با بهرهمندی از دو دوربین ۵۰ و ۱۲ مگاپیکسل واید و اولتراواید با عملکرد درخشان، تراشهی بهبودیافته تنسور G2 گوگل، اندروید ۱۳ با پشتیبانی بلندمدت و منظم نرمافزاری، نمایشگر ۶٫۳ اینچ +FHD با پنل OLED و نرخ نوسازی ۹۰ هرتز و باتری ۴٬۴۵۵ میلیآمپرساعت با پشتیبانی از شارژ سریع ۳۰ وات ارزش خرید نسبتاً خوبی در بازهی قیمتی ۳۵ تا ۳۸ میلیون تومان خواهد داشت.
گفتنی است پیکسل 7 و پیکسل 7 پرو در اول صف دریافت بهروزرسانیهای ماهانهی امنیتی و سالانهی سیستمعاملی هستند؛ پس خیالتان تا چند سال آینده از بابت داشتن گوشی هوشمندی بهروز(حداقل از نظر نرمافزاری) راحت خواهد بود.
طراحی مدرن و زیبا و امکانات بهروز «گلکسی S23 سامسونگ»، توجه اکثر کاربرانی را جلب میکند که قصد دارند گوشی حداکثر ۴۵ میلیون تومانی بخرند. نمایشگر ۶٫۱ اینچ داینامیک AMOLED 2X با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز پویا و وضوح +FHD، تراشه Snapdragon 8 Gen 2، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی در کنار دو دوربین ۱۲ و ۱۰ مگاپیکسلی اولتراواید و تلهفوتو و اسپیکرهای استریو از امکانات مدل پایه پرچمداران ۲۰۲۳ سامسونگ است.
این گوشی خوشدست، جنس بدنهی بسیار خوب، مقاوم و باکیفیتی دارد که سختافزار بهکاررفته در بطن S23 را ارزشمندتر میکند. پشتیبانی از شارژ بیسیم Qi و PMA و گواهی استاندارد IP68 و نرمافزار بهروز با پشتیبانی نرمافزاری بسیار خوب و بلندمدت را هم باید به فهرست بلندبالای امکانات این گوشی ارزشمند اضافه کرد.
اگر بهدنبال خرید جدیدترین مدل گوشیهای اپل هستید و بودجهای در محدوده ۴۲ تا ۴۵ میلیون تومان دارید، میتوانید مدل پایهی آیفون 13 را بخرید. این گوشی که از بهترین و بهروزترین گجتهای اپل است، تنها چند تفاوت با دو برادر بزرگتر و حرفهای خود دارد که چشمگیرترینشان به ظاهر و دوربینهای دو گوشی بازمیگردد.
آیفون ۱۳ با تراشهی A15 بایونیک، نمایشگر ۶٫۱ اینچ سوپر رتینا XDR OLED، حافظهی ذخیرهسازی ۱۲۸ یا ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایتی، استاندارد ضدآب IP68، دوربینهای بسیار کارآمد و کیفیت ساخت رضایتبخش، جزو بهترین انتخابهای هر کاربری خواهد بود.
گوشی هوشمند آیفون ۱۳ یک دوربین کمتر از دو مدل پرو دارد و نمایشگر آن نیز نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز را پشتیبانی نمیکند. نداشتن سنسور LiDAR و یک هستهی پردازشی گرافیکی کمتر و باتری و نمایشگر کوچکتر، از دیگر اختلافات آیفون ۱۳ با دو برادر پرو خودش است. برای کسب اطلاعات بیشتر، بررسی آیفون ۱۳ را در زومیت بخوانید.
پیش از خرید گوشی آیفون، حتما محدودیتهای شرکت اپل برای نصب برنامه خارج از اپ استور و مسدودسازی اپلیکیشنهای داخلی (علیالخصوص همراهبانکها) را مدنظر داشته باشید.
«گلکسی اس ۲۲ اولترا سامسونگ» با امکانات و قابلیتهایی که دارد، حتی میتواند سختگیرترین کاربران را کاملاً راضی کند و نمونهی کامل گوشی هوشمند اندرویدی است. نمایشگر بسیار روشن ۶٫۸ اینچی Dynamic AMOLED 2X با وضوح 1440p و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز پویا، دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی، دو دوربین ۱۰ مگاپیکسلی تلهفوتو با بزرگنماییهای اپتیکال ۳ و ۱۰ برابری، دوربین ۱۲ مگاپیکسلی اولتراواید، اسپیکرهای استریو کوکشده بهوسیلهی AKG و باتری ۵٬۰۰۰ میلیآمپرساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع ۴۵ وات را ازجمله قابلیتهای اصلی S22 اولترا میتوان بهشمار آورد.
گفتنی است که در بازار ایران میتوان هر دو نسخهی مجهز به تراشهی Snapdragon 8 Gen 1 و Exynos 2200 را با کمی تفاوت در عملکرد کلی و عملکرد دوربینها و قیمت، خریداری کرد. پیشنهاد میکنیم برای آشنایی کامل با پرچمدار مجهز به قلم هوشمند کرهایها در سال ۲۰۲۲ حتماً «بررسی گلکسی S22 اولترا سامسونگ» را در زومیت بخوانید.
برادر کوچکتر گلکسی اس ۲۳ اولترا یعنی «گلکسی S23 پلاس» که اخیرا فروش آن در بازار کشور آغاز شده، از Snapdragon 8 Gen 2 با برچسب for Galaxy بهره میبرد که از نظر پایداری عملکرد بهبود محسوسی نسبت به قبل پیدا کرده است. اگرچه در بخش دوربین و صفحهنمایش تفاوتهای عمیقی بین این مدل و نسخه اولترای گلکسی S22 و S23 وجود دارد.
گلکسی S23 پلاس از صفحهنمایش ۶٫۶ اینچی Dynamic AMOLED 2X با وضوح +FHD و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز بهره میبرد و سه دوربین واید ۵۰ مگاپیکسلی، اولتراواید ۱۲ مگاپیکسلی و تلهفوتوی ۱۰ مگاپیکسلی، مجموعهی دوربین پشت را تشکیل میدهند. در مجموع بهجز بخش عملکرد و افزایش ظرفیت ۲۰۰ میلیآمپری باتری، تفاوت چندانی بین این گوشی و نسل قبل آن مشاهده نمیشود.
اگر محدودیت مالی ندارید و دنبال خرید یکی از بهترین گوشیهای هوشمند بازار هستید انتخابهای شما میتواند به یکی از دو گوشی آیفون ۱۳ پرو یا آیفون ۱۳ پرو مکس ختم شود. این دو گوشی علاوهبر ظاهر یکسان، ویژگیهای مشترک بسیاری نیز دارند؛ اما از تفاوتهای دو مدل پرو آیفون ۱۳، میتوان به اندازهی نمایشگر، وزن، ظرفیت باتری و صدالبته قیمت اشاره کرد.
توجه کنید که هر دو گوشی آیفون ۱۳ پرو و آیفون ۱۳ پرو مکس از فناوری پروموشن در نمایشگر برای نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز تطبیقپذیر استفاده میکنند و برخلاف سال گذشته، دوربینهایی دقیقاً مشابه هم دارند؛ پس اگر گوشی پرچمدار با اندازهی کوچک دوست دارید، میتوانید با قیمتی مشابه سراغ ظرفیت بیشتر آیفون ۱۳ پرو بروید.
اگر قصد دارید یکراست سراغ خرید بهترین گوشی بازار موبایل بروید، گل سرسبد جدیدترین نسل از پرچمدارهای سامسونگ یعنی «گلکسی اس ۲۳ اولترا» در فروشگاههای کشور و با قیمت بالای ۵۵ میلیون تومان موجود است. اکنون نسخهی اختصاصی تراشه Snapdragon 8 Gen 2 که پسوند For Galaxy را با خود یدک میکشد، بهعنوان قلب تپنده گلکسی S23 اولترا وظیفه امور پردازشی CPU و GPUمحور این گوشی را بهدست گرفته است. دوربین اصلی S23 اولترا از یک حسگر ۲۰۰ مگاپیکسلی برای ثبت تصاویر استفاده میکند که بهلطف ارتقای تراشه، توانایی ضبط ویدیوهای 8K با نرخ ۳۰ فریمبرثانیه و ضبط ویدیوهای 4K HDR در این گوشی فراهم شده است.
گلکسی اس ۲۳ اولترا از یک پنل Dynamic AMOLED 2X با وضوح 1440p و نرخ نوسازی متغیر بین یک تا ۱۲۰ هرتز بهره میبرد که روشنایی آن در هنگام پخش محتوای HDR به ۲۰۰۰ نیت نیز میرسد. ضمنا به لطف استاندارد جدید UFS 4.0 در این گوشی، سرعت نوشتن و خواندن ترکیبی حافظه ارتقای چشمگیری داشته است. باتری این گوشی ۵,۰۰۰ میلیآمپرساعت ظرفیت داشته و میتواند حداکثر با توان ۴۵ وات شارژ شود.